ddd

Basında Biz

Lpg Artık Tüm HYUNDAI? lerde?!

LPG artık tüm Hyundai'lerde
İlk kez Kasım 2008'de Accent Era'nın 1.4 ve 1.6 litrelik benzinli versiyonlarında uygulanan garantili LPG sistemi, artık Hyundai'nin ürün gamında yer alan tüm benzinli modellerinde de sunulmaya başlandı.
 
Tuzcular Hyundai ve BRC Otogaz Sistemleri İç Anadolu Bölge Bayi ve Çorum yetkili servisi ÖZENÇLER OTOGAZ ın ortaklaşa yürüttüğü proje Çorum ve çevre illerde büyük başarı sağladı.Yüksek satış rakamlarına ulaşan Hyundai modelleri ayrıca lpg dönüşüm garantisi ile piyasada bu satış rakamlarını daha da üst seviyelere taşıdı.
 
Tüketicinin cebiyle dost olan ve sektördeki en uzun süre olan 5 yıl -100 bin kilometre mekanik garantiyle birlikte sunulan LPG sistemi, artık Hyundai güvencesiyle i10, Getz, i30 ve Matrix'in benzinli motora sahip versiyonlarıyla da alınabiliyor. Hyundai, LPG sistemiyle birlikte yakıttan sağlanacak tasarrufun artması, araçtan alınan performansın devamlılığı ve çevrenin korunmasını üst seviyeye çıkarıyor. Hyundai için BRC Türkiye distribütörü 2A tarafından özel olarak tasarlanan, en son LPG teknolojileri kullanılarak geliştirilen ve Avrupa Birliği güvenlik standartlarına (ECE R-67.01) uyumlu olan paket ile yüzde 45'lere varan oranlarda yakıt tasarrufu sağlanabiliyor.
 
Benzinden yaklaşık yüzde 45 ve mazottan da yaklaşık yüzde 30 oranında ucuz olan LPG, benzine göre daha temiz bir yanma sağladığı için karbon ve kurumu nispeten daha az oluşturuyor ve zararlı gaz salınımını yaklaşık yüzde 13 oranında düşürüyor. Böylece konvansiyonel içten yanmalı benzinli motorlara göre daha çevre dostu özelliğiyle ön plana çıkıyor.
 
İstendiği taktirde tekrar benzine geçme imkanı sunan LPG'li Hyundai modeli almak için, normal araç satış fiyatının üstüne şu anda sadece 1.600 TL ödemek yeterli oluyor. Bunun için aracınızın renk ve paketini belirledikten sonra LPG dönüşüm bedelini ödemek ve LPG montaj sözleşmesini imzalamak yeterli oluyor. Hyundai'nin sunduğu garantiden yararlanabilmek için, tüm Hyundai modellerinde olduğu gibi LPG'li araçlarla da garanti süresi boyunca Türkiye çapındaki Hyundai Yetkili Satıcıları'nda belirtilen periyotlarda bakımları yaptırmak gerekiyor.

 



Sıralı Sistem Montajında Devrim
Sıralı Sistem Montajında Devrim...
Suzuki de Artık BRC li
HONDA'dan sonra bir diğer Japon devi SUZUKI'nin de BRC'yi seçmesinin haklı gururunu bayi ve müşterilerimizle paylaşıyoruz...
Sıralı otogaz sistemleri Özençler Otogaz Otomobilleri İle tanıtılacak.
Sıralı otogaz sistemleri Özençler Otogaz Otomobilleri İle tanıtılacak....
Brc İç Anadolu Ve Karadeniz Bayileri Toplantısı
Brc İç Anadolu Ve Karadeniz Bayileri Toplantısı...
Brc Ldı (Tsı-Tfsı-Gdı) Resmi Olarak Roma'da Tanıtıldı
Brc Ldı (Tsı-Tfsı-Gdı) Resmi Olarak Roma'da Tanıtıldı...
Japon otomobil devi HONDA' da BRC' yi seçti
Japon otomobil devi HONDA' da BRC' yi seçti...
Çorum'da Ticari Taksiler Yenileniyor.
Çorum'da Ticari Taksiler Yenileniyor....
Özençler Otogaz Boyabat -Sinop'ta
Özençler Otogaz Boyabat -Sinop'ta...
Brc Elektronikten Dev Yatırım
Brc Elektronikten Dev Yatırım...
Tak Brc'yi Kap 500 TL'yi
Tak Brc'yi Kap 500 TL'yi...
Özençler Otogaz Fsı Montajları
Özençler Otogaz Fsı Montajları...
İtalya'da BRC Fabrikasına Gezi
İtalya'da BRC Fabrikasına Gezi...
Yeni İşyerimiz Hizmetinizde
Yeni İşyerimiz Hizmetinizde...
Çorum 6.Sanayi ve Ticaret Fuarı
Çorum 6.Sanayi ve Ticaret Fuarı...
5.Çorum Sanayi Ticaret Furındayız
5.Çorum Sanayi Ticaret Furındayız...
Korsan Servis ve Distribütörlere Dikkat..!
Korsan Servis ve Distribütörlere Dikkat..!...
Lpg Artık Tüm HYUNDAI? lerde?!
Lpg Artık Tüm HYUNDAI? lerde?!...