ddd

Basında Biz

Japon otomobil devi HONDA' da BRC' yi seçti

BRC kalitesi HONDA tarafından da test edilip onaylandı..
 
HONDA Türkiye ile BRC Türkiye distribütörü 2A MÜHENDİSLİK A.Ş. arasında yapılan anlaşmanın imza töreni 14.Ekim.2011 tarihinde İstanbul' da yapıldı.
 
İmza törenine BRC CEO' su Mr. Mariano Costamagna, HONDA Türkiye Genel Müdürü Mr. Hideto Yamasaki ve 2A MÜHENDİSLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Örücü katıldı.
Anlaşma kapsamında HONDA Civic modellerle birlikte CRV, Accord ve Jazz modelleri de yakında LPG seçeneğiyle 6 yıl garantili olarak müşterilere sunulmaya başlanacak.
 
Honda'da Artık LPG Seçeneği de Var!
Honda, BRC ile yaptığı anlaşmayla, yeni bir Honda Civic Sedan modeline sahip olan müşterilerine garanti şartlarını değiştirmeden LPG dönüşüm imkânı sunmaya başladı.
 
Honda, kurduğu iş ortaklıkları ilemüşterilerine yeni ve yaratıcı alternatifler geliştirmeye devam ediyor. Honda, İtalyan yakıt dönüşüm sistemleri firması BRC ile imzaladığı anlaşma çerçevesinde, müşterilerine yeni bir Honda Civic Sedan satın aldıklarında LPG dönüşüm opsiyonu da sunmaya başlıyor. Honda'nın LPG dönüşümlü araç projesi çerçevesinde LPG dönüşüm kitleri üreten BRC, Türkiye Distribütörü 2A Mühendislik ile Honda Türkiye, iki markanın ortak projesini başlatan anlaşmayı 14 Ekim 2011, Cuma günü İstanbul'da imzaladı. Bu uygulama ile sıfır kilometre araç satın alan müşteriler, LPG kitli araç satın alma opsiyonuna da sahip olacaklar
 
Müşteri memnuniyeti artacak
Toplantıya katılan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Türkiye'de yaklaşık her 3 otomobilden birine LPG dönüşümü uygulanmaktadır. Honda olarak bu talebi karşılamak üzere müşterilerimize Honda garantili LPG dönüşüm opsiyonu sunmaya başlıyoruz. LPG dönüşümü yapılan araçlarda da sunulacak 6 yıl 150.000km garanti imkânı ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmayı hedefliyoruz.
 
"LPG dönüşümünde Honda garantisi"
Honda'nın tüm modellerinde sunduğu 6 yıl 150.000 km. garanti, Honda bayileri tarafından LPG kiti uygulanmış 0 kilometre Civic Sedan'lar için de geçerliliğini devam ettirecek. Bu sayede sıfır kilometre bir Honda satın alan müşteri, aracına isterse LPG opsiyonu ekletebilecek ve 6 yıl 150.000 km. garanti hakkından herhangi bir değişiklik olmadan yararlanmaya devam edecek. Honda ve BRC'nin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde tüm Honda modellerinde LPG dönüşüm opsiyonunun sunulmaya başlaması hedefleniyor

 



Sıralı Sistem Montajında Devrim
Sıralı Sistem Montajında Devrim...
Suzuki de Artık BRC li
HONDA'dan sonra bir diğer Japon devi SUZUKI'nin de BRC'yi seçmesinin haklı gururunu bayi ve müşterilerimizle paylaşıyoruz...
Sıralı otogaz sistemleri Özençler Otogaz Otomobilleri İle tanıtılacak.
Sıralı otogaz sistemleri Özençler Otogaz Otomobilleri İle tanıtılacak....
Brc İç Anadolu Ve Karadeniz Bayileri Toplantısı
Brc İç Anadolu Ve Karadeniz Bayileri Toplantısı...
Brc Ldı (Tsı-Tfsı-Gdı) Resmi Olarak Roma'da Tanıtıldı
Brc Ldı (Tsı-Tfsı-Gdı) Resmi Olarak Roma'da Tanıtıldı...
Japon otomobil devi HONDA' da BRC' yi seçti
Japon otomobil devi HONDA' da BRC' yi seçti...
Çorum'da Ticari Taksiler Yenileniyor.
Çorum'da Ticari Taksiler Yenileniyor....
Özençler Otogaz Boyabat -Sinop'ta
Özençler Otogaz Boyabat -Sinop'ta...
Brc Elektronikten Dev Yatırım
Brc Elektronikten Dev Yatırım...
Tak Brc'yi Kap 500 TL'yi
Tak Brc'yi Kap 500 TL'yi...
Özençler Otogaz Fsı Montajları
Özençler Otogaz Fsı Montajları...
İtalya'da BRC Fabrikasına Gezi
İtalya'da BRC Fabrikasına Gezi...
Yeni İşyerimiz Hizmetinizde
Yeni İşyerimiz Hizmetinizde...
Çorum 6.Sanayi ve Ticaret Fuarı
Çorum 6.Sanayi ve Ticaret Fuarı...
5.Çorum Sanayi Ticaret Furındayız
5.Çorum Sanayi Ticaret Furındayız...
Korsan Servis ve Distribütörlere Dikkat..!
Korsan Servis ve Distribütörlere Dikkat..!...
Lpg Artık Tüm HYUNDAI? lerde?!
Lpg Artık Tüm HYUNDAI? lerde?!...